Huurrecht

Hulp nodig met huurrecht

Wanneer u een huurovereenkomst aangaat, is het belangrijk om afspraken goed vast te leggen. Zo weet u zeker dat u problemen op een later moment kunt voorkomen. Voor het laten opstellen of controleren van een huurcontract kunt u terecht bij FG Advocatuur. Deze advocaat huurrecht uit Amsterdam weet exact waar ze op moet letten en waar eventuele valkuilen zitten. Met haar juridische hulp weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

Een passende oplossing

Ook wanneer u al over een huurwoning beschikt maar u kunt uw huur bijvoorbeeld niet meer betalen, bent u bij FG Advocatuur aan het juiste adres. Deze advocaat uit Amsterdam is gespecialiseerd in huurrecht en doet er alles aan om een dreigende ontruiming te voorkomen. Wij benaderen uw verhuurder om tot een passende oplossing voor beide partijen te komen, waarbij een heldere communicatie en uw belangen natuurlijk voorop staan. Wanneer de zaak onverhoopt voor de rechter moet komen, zullen wij u bijstaan met juridische begeleiding.

Het kan ook zijnAdvocaat huurrecht Amsterdam dat uw verhuurder weigert om gebreken aan de woning te herstellen, of dat de huur zomaar wordt verhoogd. In dat geval is het ook aan te raden om de advocaat huurrecht te Amsterdam in te schakelen. Wij kunnen u adviseren over de stappen die u het beste kunt ondernemen. Neem vrijblijvend contact op wanneer u een vraag heeft betreffende een huurkwestie. Het eerst halfuur advies is altijd gratis!