Familierecht

Hulp nodig met familierecht

Bent u op zoek bent naar een advocaat in Almere die is gespecialiseerd in familierecht? Voor uitgebreide juridische begeleiding en deskundig advies kunt u bij FG Advocatuur terecht. Wij staan cliënten bij met procedures door heel Nederland, zowel in eerste aanleg als in hoger beroep. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, het eerste halfuur advies is gratis!

 

 

Een passende oplossing

De advocaat in Almere houdt zich bezig met familierecht. Er zijn diverse zaken die binnen dit rechtsgebied vallen. Denk bijvoorbeeld aan alimentatie, omgangsregelingen en familiebetrekkingen. In de meeste gevallen hebben deze conflicten te maken met een relatie die is beëindigd. U kunt zich vast indenken dat er een hoop conflicten kunnen ontstaan in zo’n situatie. Wellicht dat u of één van uw naasten daarom wel wat juridisch advies kan gebruiken. FG Advocatuur kan u helpen in diverse situaties, denk bijvoorbeeld aan:

  • Erkenning en ontkenning vaderschap
  • Alimentaties wijzigen en aanvragen
  • Boedelverdelingen tussen partners na echtscheiding of beëindiging samenwoning
  • Omgangsregelingen

Onderneem de juiste stappen

Ook kan de advocaat u bijstaan om voorlopige voorzieningen te treffen wanneer u in scAdvocaat Almere familierechtheiding ligt. Op deze manier kunnen u en uw ex-partner op een zo prettig mogelijke manier uit elkaar gaan. Ook weet u zo zeker dat u niets over het hoofd ziet en dat u de juiste stappen kunt ondernemen.
De advocaat uit Almere is naast het familierecht, ook gespecialiseerd in huurrecht, strafrecht en sociale zekerheidsrecht. Neem gerust eens contact op om uw situatie voor te leggen en uw vragen te stellen. U kunt er op rekenen dat de kennis van de advocaat up-to-date is en u uitstekend advies ontvangt.