Turkse advocaat met ruime ervaring in diverse rechtsgebieden

Graag laten wij u kennis maken met FG Advocatuur, een advocatenkantoor in Almere. Sinds 2009 ontvangt Turkse advocaat Fadi Gül haar cliënten in haar eigen praktijk, waarbij de nadruk ligt op personen- en familierecht, sociale zekerheidsrecht en strafrecht. Heeft u een conflict of een juridische vraag die valt binnen deze rechtsgebieden? Dan kunt u altijd terecht bij FG Advocatuur met uw vragen.

Over deze advocaat

Fadi Gül is afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft zij veel ervaring in het vak opgedaan bij kleine en grote advocatenkantoren. Inmiddels is ze al heel wat jaren op weg en heeft zij al veel cliënten geholpen bij hun juridische conflicten, zowel met advies als in hoger beroep. Deze Turkse advocaat heeft niet alleen veel ervaring, maar is ook op de hoogte van de huidige wetgeving en regels. Hierdoor kunt u rekenen op deskundig advies en zult u niets over het hoofd zien. Ook weet u zeker dat u de juiste stappen onderneemt.

Is er sprake van een conflict tussen u en een andere partij, en wilt u verdere escalatie voorkomen? Of heeft u een juridische vraag? Neem dan gerust contact op om uw zaak te bespreken. Voor het eerste halfuur worden geen kosten berekend. Daarna hanteren wij een standaard uurtarief, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook is het mogelijk dat uw zaak behandeld wordt op basis van toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand via de Raad voor Rechtsbijstand).

Laat een reactie achter