NOW verklaring op Blended Law, in no time jouw verklaring

Moet jij je NOW-steun verantwoorden? Dan heb je waarschijnlijk een verklaring nodig. Je ziet op deze website goed, want deze website is speciaal opgezet voor ondernemers. Je NOW verklaring op Blended Law , kun je voor een vaste prijs laten opstellen. Je kunt een gratis quikscan laten doen wanneer je niet weet welke verklaring je nodig hebt. Ook kun een gratis quickscan doen. Wanneer je meer dan 20.000 aan NOW-steun hebt ontvangen dan ben je verplicht om een verklaring aan te vragen die door een accountant of een derde gemaakt is.

Derden verklaring de kritische blik op je aanvraag

Wanneer je een voorschot hebt gehad doe tussen de 20.000 en 100.000 ligt, is de kans enorm groot dat je een derde verklaring moet overhandigen. Deze verklaring is opgesteld door een derde, denk aan bijvoorbeeld een belastingadviseur of een boekhouder, deze werkt niet voor het bedrijf waarvoor de aanvraag wordt ingediend.

Wat houdt de derden verklaring in?

Een derde verklaring is eigenlijk gewoon een verklaring van een deskundige derde. Deze voert een risicoanalyse uit en checkt gelijk de NOW-voorwaarden die na geleefd moeten worden. De derden verklaring zorgt er dan ook voor dat het UWV een garantie heeft dat er waarborgen zijn nageleefd.

Voor wie is de derden verklaring bedoeld?

Wanneer je als ondernemer een NOW-voorschot hebt gehad, moet je deze verantwoorden. Een derden verklaring is nodig wanneer je tussen de 20.000 en de 100.000 aan voorschot hebt ontvangen.

Wanneer heb ik de derden verklaring nodig?

Deze heb je nodig wanneer je jezelf moet verantwoorden voor de NOW-bijdrage die je hebt ontvangen. Als ondernemer krijg je 38 weken de tijd om deze vaststelling aan te vragen.

NOW verklaring op Blended Law

Bij Blended.law denken ze graag in oplossingen. Daarom is er speciaal voor ondernemers die een NOW-verklaring nodig hebben deze website opgericht. Voor iedere ondernemer heldere producten. Wij begrijpen dat je verschillende verklaringen nodig kan gaan hebben dus of je nu een Assurance rapport, een derde verklaring, samenstellingsverklaring, controleverklaring of een beoordelingsverklaring nodig hebt, op blended.law vind je de verklaring die je nodig hebt. Ook kun je er voor de NOW verklaring op Blended Law terecht. De prijzen zijn vrijblijvend en vast, zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Welke verklaring heb ik nodig?

Wij begrijpen dat je niet weet welke verklaring je nodig hebt. Dat hangt ook af van je voorschot en de daadwekelijke tegemoetkoming. Wanneer je als ondernemen minder dan 20.000 euro hebt ontvangen dan heb je recht op een definitieve tegemoetkoming van minder dan 25.000 euro dan hoef je geen verklaring te sturen. Wanneer je voorschot tussen de 20.000 en 10.000 is dan moet er wel een derden verklaring worden mee gestuurd. Dit is een accountsverklaring.