Bezwaar maken bij het UWV? Vergroot uw kans van slagen

Iedereen krijgt op een bepaald moment in zijn of haar leven te maken met het sociale zekerheidsrecht. Denk bijvoorbeeld aan zaken als een WW-uitkering of studiefinanciering. In veel gevallen kunt u hier wel passende juridische hulp bij gebruiken, zodat u de juiste stappen kunt ondernemen. Ook wanneer u bezwaar wilt maken bij het UWV, kan FG Advocatuur u verder helpen. Wil u weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan gerust verder of neem direct contact met ons op.

Schakel een expert in

UWV is het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen, zij verzorgen diverse verzekeringen zoals WW, WIA en WAO. Bent u het niet eens met een beslissing die er door het UWV is gemaakt? Dan kunt u hier bezwaar tegen maken. Denk bijvoorbeeld aan een uitkering die wordt verlaagd of wanneer uw aanvraag voor een uitkering is afgewezen. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat u het bezwaarschrift op tijd indient, maar ook dat u duidelijk aangeeft waarom u het er niet mee eens bent. FG Advocatuur kan u helpen om dit bezwaar op te stellen weet exact waar op gelet dient te worden. Zo vergroot u de kans van slagen aanzienlijk en weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

Reken op uitgebreid juridisch advies

Naast onze specialisatie op het gebied van bezwaar maken tegen het UWV, kunt u ook bij ons terecht voor conflicten op het gebied van personen- en familierecht, huurrecht en strafrecht. U kunt altijd bellen om uw juridische vragen te stellen. Het eerste halfuur is gratis, daarna wordt er een standaard uurtarief in rekening gebracht. Dat betekent dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Laat een reactie achter